Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Month: May 2019

Beziehungen und Sexualität im Islam

Wenn man heutzutage über ein Thema unter den Muslimen spricht, heißt das nicht, dass dieses Thema auch im Islam gleichbehandelt…

Elefantët e Ramazanit

Ka mundësi të habiteni nga titulli por habia do t’ju zhduket pasi ta sqaroj qëllimin. Këtë do ta kuptoni nga…

© 2020 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.