Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Allgemein

Rreth librit “Histori e Ballkanit”

Së fundmi pata fatin të lexoj librin „Histori e Ballkanit“ nga Misha Glenny. Autori qe ca kohë gazetar i The…

FATKEQËSITË QË DUAN TË NA MBYSIN

Çdo ditë dhe natë, saherë që me gisht prekim telefonin e mençur, saherë që hapim televizorin, shpeshherë kur pranojmë telefonata…

Simbolet e Vitit të Ri (video)

https://youtu.be/MhjaOZinJQE

Feja në diasporë (video)

 

Je suis… musliman (hutbe)

https://youtu.be/iJPbilkhmWA

EDUKATA ME SHTËPITË E ALLAHUT

I Dërguari, alejhi salatu ue selam, ka thënë: (المسجد بيت كل تقيّ وتكفل الله لمن كان المسجد بيته بالروح والرحمة…

Imani

http://omerberisha.com/wp-content/uploads/2014/12/Imani-i-fort-e-sulmon-Shejtanin3.mp4

Nga shenjat e imanit të dobët

http://omerberisha.com/wp-content/uploads/2014/12/Zeri-i-se-Vertetes-09102012.mp3

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.