Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Agjërimi

Orari im në Ramazan

Orari i propozuar pasi të delë agimi Përcjellja e ezanit të sabahut “Allahumme rabbe hadhihid da’vetit-tammeh, ues salatil kaimeh, ati…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.