Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Bidati

Kritikë ndaj librit “Leximi kritik i tekstit”

Në qoftë se shqyrtimet tona janë të sakta, atëherë dy janë llojet e besëtytnive: a). kur shkenca përpiqet të shpjegojë…

Pse Dhjetori mbeti muaji i 12-të? Po festa e vitit të ri?

Deri në vitin 153 viti kish pas filluar zyrtarisht në Mars dhe kësisoj Shtatori i bie të ishte i shtati,…

E vërteta për “tre muajt e mëdhenj”

Pyetje: Hoxhë i nderuar, desha të pyes kur fillojnë tre muajt e mëdhenj sivjet, në cilën datë? Allahu ju shperbleftë!…

A lejohet urimi i vitit të ri hixhri?

Pyetje: A lejohet urimi i vitit të ri hixhri? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve ndërsa lavdërimi dhe paqja…

Bidatet në muajin Rexheb

Është diçka interesante: ne që jemi më të rregulltë në xhami çdoherë kemi çfarë tu tregojmë personave që më pak…

PAGANIZMI, VALENTINI DHE MUSLIMANI

Dikush mund të supozon: Islami fton në paqe dhe dashuri ndaj edhe festa e dashurisë është një rast për të…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.