Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Familja & jeta bashkëshortore

Një grua, që burri patjetër e dashuron

Një gruas i kish dal zëri se burri i saj shumë e dashuronte… Kur një gazetare e pyeti atë për…

ANKOHEM

Ku mbetën zhurma e ëmbël dhe trazirat       ku mbeti mësimi i përzier me lojë? Ku mbeti fëmijëria…

LUM PËR TË DASHURUARIT (…VETËM PËR BURRA)

Nëse hedhim një vështrim të shpejtë në publikimet e televizionit, radios, gazetave, revistave dhe forumeve elektronike, kur kanë të bëjnë…

Njoftohu me veten dhe anëtarët e familjes

(secilit që u preokupua me gjithçka tjetër përveç familjes ja dhe shansin e fundit që ta përmirësojë situatën! sh.p.) Babai:…

Telefonata e rëndësishme

Mu desh të udhëtoj për një punë për tre ditë dhe posa mbërrita në shtetin tjetër mora t’i telefonoj dhe…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.