Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Fëmijët

ANKOHEM

Ku mbetën zhurma e ëmbël dhe trazirat       ku mbeti mësimi i përzier me lojë? Ku mbeti fëmijëria…

© 2021 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.