Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Ilaçe për zemrën / Rukja

A JE NGA NJERËZIT E FARZIT APO NGA NJERËZIT E SHQUAR?

Njerëzit e farzit:               “janë në anën e djathtë” Njerëzit e shquar:            “janë të afruar”   Njerëzit e farzit:               “janë shumë…

FATKEQËSITË QË DUAN TË NA MBYSIN

Çdo ditë dhe natë, saherë që me gisht prekim telefonin e mençur, saherë që hapim televizorin, shpeshherë kur pranojmë telefonata…

Haxhiu me dron (ngjarje e vërtetë)

Ky qytetar i rëndomtë është nga shteti i Ganës që jeton në varfëri të skajshme. Në afërsi të tij kishte…

Çfarë njerëz jemi?!

Të gjithë jemi njerëz të zakonshëm, sipas atyre që nuk na njohin. Të gjithë jemi njerëz të mashtruar, sipas atyre…

Ki mendim të mirë për njerëzit!

Kemi folur për mendimin e mirë për Allahun, pastaj për pejgamberët porse nuk duhet të harrojmë se edhe mendimi i…

HAJDE RRIMË SA PËR SY E FAQE!

Njerëzit e mirë, nxënësit dhe hoxhallarët vizitohen shumë, por a thua çfarë ndodhë në ato takime individuale? A këshillohen? A…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.