Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Probleme shoqërore

SITUATA JONË (MAQEDONI) DHE SHENJAT E KIAMETIT

Çrregullime, konflikte, përçarje, vrasje, luftra dhe çka jo tjetër. Po duket sikur e keqja po arrin kulminacionin dhe ndoshta nuk…

Bllokuesit e trurit! (hutbe)

Secilin njeri Allahu e dalloi me aftësinë e të menduarit nga gjallesat tjera. Kjo është një dhunti madhështore, që nuk…

T’I RISHIKOJMË SYNIMET TONA! (Hutbe)

Qëllimi kryesor në këtë jetë është njohja dhe adhurimi i Krijuesit tonë. Këtë na e ka theksuar Allahu i madhërishëm…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.