Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Raportet me jobesimtarët

Pse Dhjetori mbeti muaji i 12-të? Po festa e vitit të ri?

Deri në vitin 153 viti kish pas filluar zyrtarisht në Mars dhe kësisoj Shtatori i bie të ishte i shtati,…

Ngushëllimi i monoteistit për ateistin

Kishte vdekur babai i një ateistit dhe shkoi një besimtar për ta ngushëlluar, me ç’rast i tha: “E natyrës është…

Këshillë për zgjedhjet në Austri

Në të dielën që vjen, në Austrinë e Epërme (Oberösterreich) ka zgjedhje republikane dhe komunale, dhe si duket mjaft të…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.