Omer Berisha

O Allah, më udhëzo dhe më bëj të saktë!

Category: Vdekja & xhenazet

PËR VDEKJEN TËNDE MOS KI DERT!

Mos mbaj brengën për trupin tënd sepse muslimanët do të veprojnë të duhurën: t’i zhveshin rrobat, të lajnë, ta veshin…

FATKEQËSITË QË DUAN TË NA MBYSIN

Çdo ditë dhe natë, saherë që me gisht prekim telefonin e mençur, saherë që hapim televizorin, shpeshherë kur pranojmë telefonata…

© 2022 Omer Berisha. Theme by Anders Norén.